• Citroen SM 2.7 Carburateur - december 1971

  Merk

  Citroen

  Type

  SM 2.7 Carburateur

  Motor

  6cil. Maserati 2670cc, 131kw/178pk benzine, handgeschakeld

  Tellerstand

  73.792 km

  Bouwjaar

  december 1971

  Kleur

  exterieur AC 095 gris nacré, interieur stof beige "Jersey Vieille Or"

  Prijs

  VERKOCHT

  Print Printversie

  Accessoires en opmerkingen

  Citroen SM uit Montelimar, (Drome26) van de eerste eigenaar, directeur van een kartonagefabriek. Uitgebreide historiek aanwezig waaronder het “carnet d’entretien”, Blaupunkt instructieboek, garantiekaart en de fabrieksfolder, dubbele sleutels. Dealer onderhouden bij Magne & Cie en uiteindelijk voorzien van een fabrieksrevisiemotor. Na een lange periode van stilstand aangekocht, onlangs aan een verzamelaar/belegger verkocht welke overweegt de auto te verkopen.

  In Nederland is de Maserati door erkende specialisten Helfferich en Sars alsnog verder onder handen genomen en zijn belangrijke modificaties uitgevoerd waaronder het geschikt maken voor loodvrije benzine, hoogwaardige in- en uitlaat kleppen van roestvrijstaal, cilinderkoprevisie, klepseals, kettinggeleiders, olieslangen, oliepompas, maar ook accu, uitlaat, remblokken, benzinepomp, etc. Ook is veel aandacht aan de 3 dubbele Webers gegeven op o.a. de testbank.

  Er is flink geïnvesteerd in het bedrijfszeker maken van deze SM waarvan alle facturen in het dossier zitten. De matte lak is verder vernieuwd en voorzien van een blanke laklaag. Smetteloos origineel, onaangetast interieur, werkende en nieuw afgevulde airco. Geweldige Citroen SM om van te gaan genieten.

  Onze classics zijn steeds te bezichtigen in onze showroom na afspraak. Klik hier voor onze contactgegevens.

  Auto Ruyl Elsloo - Stationstraat 85 - 6181 AE Elsloo - Tel. 046/4371766 - Fax 046/4375899 - E-mail info@autoruyl.nl

  A SiteOrigin Theme