• Datsun 240Z - January 1972

  Brand

  Datsun

  Type

  240Z

  Motor

  6cyl 2393cc, 110kw/150hp gasoline, manual transmission 4 speed

  Mileage

  62.635 km

  Year

  January 1972

  Colour

  exterior 918 Orange, interior imitation leather black

  Price

  € 42.800,00

  Print Print view

  Accessories and comments

  Een 240Z in eenmalige topconditie en schitterende kleurstelling. Op basis van een absoluut roest- en schadevrije, eerste lak, carrosserie volledig nieuw opgebouwd. Lakwerk enkel aan de buitenkant vernieuwd, A- en B-stijlen, volledig motor- en kofferruimte, binnenkanten deuren, dorpels, motorkap en kofferklep in de fabriekslak. Bodem, wielkasten en chassis in uitmuntende staat, nog altijd van de originele coating voorzien, alle puntlassen aanwezig. Technisch, zonder kosten in het oog te houden, nieuw opgebouwd, ophanging, koel-, rem-, en brandstofsysteem volledig gereviseerd. Motor, versnellingsbak, aandrijfas en ophanging compleet gedemonteerd, alle delen van het onderstel laten poeder coaten, van nieuwe bussen en rubbers, schokdempers, keringen en pakkingen voorzien.

  In Californië nieuw geleverd, nu uitgerust met Europese, volledig gereviseerde, carburateurs, kilometerteller, ampère meter en temperatuur meter in graden. Prachtig origineel interieur, deurpanelen zonder achteraf gemonteerd speakers, smetteloze tapijten en koffer- en hemelbekleding. Alle raamrubbers vervangen, de originele bumpers van de typische USA-bumpersteunen bevrijd en nieuw laten verchromen.

  Een Z in de hoger prijsklasse voor diegene die de geleverde prestaties op hun waarde en kwaliteit weten in te schatten en te waarderen.

  Our classics can always be seen in our showroom by appointment. Click here for our contact details.

  Auto Ruyl Elsloo - Stationstraat 85 - 6181 AE Elsloo - Tel. 046/4371766 - Fax 046/4375899 - E-mail info@autoruyl.nl

  A SiteOrigin Theme