• Datsun 240Z - Februar 1973

  Marke

  Datsun

  Typ

  240Z

  Motor

  6zyl 2393cc, 110kw/150PS Benzin 4-Gang-Handschaltgetriebe

  Tachostand

  82.804 km

  Baujahr

  Februar 1973

  Farbe

  Exterieur 113 Green Metallic, Interieur Kunst Leder Braun

  Preis

  Auf Anfrage

  Print Druckversion

  Zubehör und Beschreibung

  Fantastische 240Z, zeldzaam origineel exemplaar met een beste, roestvrije staat van chassis en carrosserie. Een 6-tal jaar geleden uit Californië, met een geweldige basis en in de eerste lak verkerend geïmporteerd. Het lakwerk werd enkel aan de buitenkant professioneel vernieuwd, een fotoreportage welke de originele staat aantoont is aanwezig. De binnenkanten van de deuren, motorkap en kofferklep, het motor- en koffercompartiment, de A- en B-stijlen zijn volledig in de fabriekslak en getuigen van de roestvrije staat.

   

  In het interieur werden enkel de stoelen van nieuw Skai voorzien, het tapijt set en de zijpanelen zijn origineel. Enkele onderhoudsfacturen tonen de mijlen/kilometerstand stand aan, nu van Europese tellers en meters uitgerust. Perfecte rijeigenschappen, i de laatste 6 jaar steeds weer verbeterd en onderhouden, afkomstig van de 4e. eigenaar. Schitterende kleurencombinatie, uiterst zeldzame conditie.

   

  Conditioneel, met het merendeel van de op de huidige markt aangeboden exemplaren, absoluut onvergelijkbaar Z.

  Wir würde uns freuen, Sie in unseren Ausstellungsraum nach Terminabsprache, begrüßen zu dürfen. Klicken Sie hier für unsere Kontaktinformationen.

  Auto Ruyl Elsloo - Stationstraat 85 - 6181 AE Elsloo - Tel. 046/4371766 - Fax 046/4375899 - E-mail info@autoruyl.nl

  A SiteOrigin Theme