• volvo PV 444 S Coach - januari 1956

    Merk

    volvo

    Type

    PV 444 S Coach

    Motor

    4cil. 1441cc, 38kw/51pk benzine, handgeschakeld

    Tellerstand

    38.391 km

    Bouwjaar

    januari 1956

    Kleur

    kleur 31 nachtblauw

    Prijs

    VERKOCHT

    Print Printversie

    Accessoires en opmerkingen

    Zeer originele PV 444 S met de mooie gedeelde voorruit in de kleur Nachtblauw. Uit Zuid-Frankrijk geïmporteerd en afkomstig van de tweede eigenaar. Deze kocht de auto in 2004 bij een plaatselijke Volvo dealer, waar de auto 20 jaar in opdracht van de weduwe van de eerste eigenaar in de showroom stond. Deze PV 444 S is nooit gerestaureerd, is nog gedeeltelijk in de fabriekslak en is nagenoeg roestvrij.

    Het lakwerk presenteert zich zeer goed, enkel de voor meer dan 20 jaar nieuw gespoten delen hebben kleurverschil. Het originele 55 jaar oude interieur is nog zeer netjes, mooie stoelbekledingen, zeer goede origineel en zeldzame rubber vloermatten, hemel moet gereinigd of vernieuwd worden. Chroom en rubbers nog origineel doch zeer goed en mooi, motor en kofferruimte roestvrij. Perfecte passingen van deuren, motor- en kofferklep, alle originele naden aanwezig. Auto wordt bij aflevering technisch helemaal geserviced en voorzien van een nieuwe vloeistoffen, gereviseerd remsysteem en een nieuwe uitlaat.

    Deze katterug is bijzonder door de historie. De bestelbon, importpapieren en correspondentie met de Franse Volvo importeur behoren tot de aanwezige documenten. Klik hier om de documenten te bekijken.

    Onze classics zijn steeds te bezichtigen in onze showroom na afspraak. Klik hier voor onze contactgegevens.

    Auto Ruyl Elsloo - Stationstraat 85 - 6181 AE Elsloo - Tel. 046/4371766 - Fax 046/4375899 - E-mail info@autoruyl.nl

    A SiteOrigin Theme