• BMW 633CSI E24 - augustus 1976

  Merk

  BMW

  Type

  633CSI E24

  Motor

  6cil. 3210cc, 147kw/200pk benzine, handgeschakeld 4 versnellingen

  Tellerstand

  78.950 km

  Bouwjaar

  augustus 1976

  Kleur

  exterieur 075 Resadagrün metallic, interieur echte leder Olijfgroen

  Prijs

  VERKOCHT

  Print Printversie

  Accessoires en opmerkingen

  Een zeer vroege bij Karmann geproduceerde BMW 633CSi coupé in een fantastische, niet gerestaureerde conditie. Sinds 03-10-1978 in Andorra ingeschreven op Meneer Hofmann en vorig jaar door ons van Mevrouw Hofmann aangekocht. Nieuw geleverd door Sertasse BMW in Barcelona.

  Aangekocht in de fabriekslak welke helaas vele gebuikspooren, bagatelschade ’s en parkeerdeukjes vertoonde. Een door ons gemaakte uitvoerige fotoreportage, die we op aanvraag kunnen sturen, toont deze beschadigingen zeer gedetailleerd, maar toont ook de unieke roestvrij conditie en de gemeten lakdiktes. Op het dak na, op basis van blanke plaatdelen (eveneens foto gedocumenteerd) van een hoogwaardige nieuwe laklaag voorzien. Motor- en kofferruimten, binnen kanten van deuren, motorkap en kofferklep, A- en B stijlen in de eerste lak zonder sporen van roest. Bodem en chassis gereinigd ter conservering van een blanke wax laag voorzien en evenals alle technische bouwdelen in werkelijk smetteloze, onaangetaste staat.

  Soepel en schitterende bewaard gebleven Olijfgroen lederen interieur met prachtige groene tapijten, onbeschadigd dashboard en vlekvrije hemelbekleding. Van stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, warmte werend glas rondom, lichtmetalen velgen en optioneel van airconditioning, Blaupunkt Radio/Cassette en metallic lak voorzien.

  Onze classics zijn steeds te bezichtigen in onze showroom na afspraak. Klik hier voor onze contactgegevens.

  Auto Ruyl Elsloo - Stationstraat 85 - 6181 AE Elsloo - Tel. 046/4371766 - Fax 046/4375899 - E-mail info@autoruyl.nl

  A SiteOrigin Theme