• Porsche 911 3.3 Turbo Coupe - mei 1978

  Merk

  Porsche

  Type

  911 3.3 Turbo Coupe

  Motor

  6cil. 3299cc, 195kw/265pk benzine, handgeschakeld 4 versnellingen

  Tellerstand

  112.965 km

  Bouwjaar

  mei 1978

  Kleur

  exterieur 451 Moccabraun Uni, interieur echt leder bruin

  Prijs

  VERKOCHT

  Print Printversie

  Accessoires en opmerkingen

  Vroege 3.3 Turbo afkomstig van 3e. Californische eigenaar met goed, door de aanwezigheid van vele onderhoudsfacturen en keuringsrapporten, gedocumenteerde historie. Volgens de laatste, derde US eigenaar In de periode tot 1984, tijdens het bezit van de eerste eigenaresse door Porsche van een fabrieksnieuwe motor voorzien. Nagenoeg volledig in de eerste lak aangekocht, enkel een gedeelte van het linker- en rechter portier alsook het rechter achter scherm waren ooit bijgespoten. Vanwege de lakbeschadigingen rondom de aanwezige steenslag beslist om het lakwerk aan de buitenkant op basis van volledig blanke plaatdelen te vernieuwen. De uitvoerig gemaakte fotodocumentatie toont de perfect roest- en schadevrij conditie van de carrosserie, alle originele plaatdelen, voorschermen nooit gedemonteerd. Koffer- motorruimte, binnenkanten deuren, A- en B-stijlen in de originele lak. Chassis en bodem presenteren zich in onaangetaste conditie, zelfs nog van de af fabriek aangebrachte conservering voorzien.

   

  Echt lederen interieur met comfort stoelen met slechts minimale gebruikssporen, top dashboard vervangen en van het originele leder voorzien, teller na Kilometers laten ombouwen, mijlen stand laten omrekenen.

  In totaliteit recentelijk € 25.000,– geïnvesteerd waarvan circa € 12.500, — in de techniek, motor nieuw afgedicht, Continental N2 codering banden op de bij Fuchs opnieuw bewerkte velgen en een roestvrijstalen uitlaatdemper in originele optiek gemonteerd. Complete gereedschapstas, December 1977 gestempeld reservewiel en luchtcompressor aanwezig. Uitgerust met elektrisch schuifdak, airconditioning, leder interieur, Blaupunkt radio met elektrische antenne en ruitenwisser achter.

  Onze classics zijn steeds te bezichtigen in onze showroom na afspraak. Klik hier voor onze contactgegevens.

  Auto Ruyl Elsloo - Stationstraat 85 - 6181 AE Elsloo - Tel. 046/4371766 - Fax 046/4375899 - E-mail info@autoruyl.nl

  A SiteOrigin Theme