• Rolls Royce Silver Spirit - oktober 1986

  Rolls Royce

  Silver Spirit

  8 6750cc, 177/240 benzine, transmissie automatisch

  12.945 km

  oktober 1986

  Royal Blue, Magnolia with dark blue piping

  VERKOCHT

  Print

  Een nauwelijks gebruikte Rolls-Royce Silver Spirit in een smetteloze conditie. Nieuw geleverd door Damgaard-Nielsen Automobiler A-S te Kopenhagen Denemarken aan een Noord-Duitse industrieel. Smetteloos Magnolia lederen interieur met een heerlijke geur waarvan u helaas pas bij een bezichtiging of tijdens een rit kunt genieten. Evenals het interieur bevindt zich ook het lakwerk in een perfecte staat, gebruikssporen zijn absoluut niet te vinden, een paar minimaal door gepolijste randjes zouden op te merken zijn.

  Optioneel uitgerust met lederen en hout beklede “picknick” tafels aan de achterkant van beide voorstoelen, lederen hemel- en stuurbekleding, banden met wit zijvlak en “in-car-entertainmet” met equalizer. Matching numbers, volledige build sheets, de voor aflevering in het fabriek afgetekende controleformulier voor alle bouwdelen, instructieboek in lederen etui, aankoopfactuur, koopcontract, transportdocumenten en reiniging cassette voor de radio aanwezig.

  Een groot onderhoud inclusief een 100-punten check en het vervangen van de banden rondom en de reserveband werd in November 2019 uitgevoerd door Hanwells of London Ltd.

  Auto Ruyl Elsloo - Stationstraat 85 - 6181 AE Elsloo - Tel. 046/4371766 - Fax 046/4375899 - E-mail info@autoruyl.nl

  A SiteOrigin Theme