• Alfa Romeo Giulia 1300 Super - mei 1970

  Merk

  Alfa Romeo

  Type

  Giulia 1300 Super

  Motor

  4cil. 1290cc, 65kw/89pk benzine, handgeschakeld 5 versnellingen

  Tellerstand

  51.568 km

  Bouwjaar

  mei 1970

  Kleur

  exterieur 343 Blu Olandese, interieur stof grijs

  Prijs

  VERKOCHT

  Print Printversie

  Accessoires en opmerkingen

  Zeldzaam originele Alfa Romeo Giulia 1300 Super in de schitterende kleur Blu Olandese met een optioneel grijs stoffen interieur. Aantoonbaar van eerste, Italiaanse, eigenaar. De originele Libretto, nog altijd op de enige en eerste eigenaar te naam gesteld is aanwezig. Nieuw geleverd door Concessionaria Delta Car in het Noord-Italiaanse Comacchio, Ferrara.

   

  Magnifieke conditie van de volledige carrosserie, alle puntlassen aanwezig, nooit gerestaureerd. De bij deze serie gekende kritische en zwakke punten aan het professioneel gereinigd en van een transparant coating voorziene chassis en bodem, bevinden zich bij dit exemplaar in sublieme conditie. Onze uitgebreide fotoreportage met doorslaggevende foto’s toont alle hoeken, naden en kanten. Een grote onderhoudsbeurt, inclusief nieuwe Vredestein Classic banden, hebben we juist uitgevoerd.

   

  Op een derde deel van de kofferklep en een spot-repair onderaan het linker voorscherm na volledig in de eerste lak. Na ruim 48 jaar nog altijd met een prachtige glans, de aanwezige minimale gebruikssporen waaronder enkele fijne krasjes tonen waardig de ouderdom en originaliteit. Prachtig verzorgd origineel stoffen interieur, onbeschadigde rubberen vloermatten, gaaf dashboard en fineerhout delen. De onbeschadigde hemelbekleding vertoond enkel de door het vinyl heengetrokken lijmsporen.

   

  Alsmaar schaarser wordend in deze conditie zeker ook nog met maar één vorige eigenaar.

  Onze classics zijn steeds te bezichtigen in onze showroom na afspraak. Klik hier voor onze contactgegevens.

  Auto Ruyl Elsloo - Stationstraat 85 - 6181 AE Elsloo - Tel. 046/4371766 - Fax 046/4375899 - E-mail info@autoruyl.nl

  A SiteOrigin Theme