• BMW 2.8L E3 - september 1975

  BMW

  2.8L E3

  6 2788cc, 125/170 benzine, handgeschakeld 4

  63.876 km

  september 1975

  Fjordblau metallic, Velours blauw

  VERKOCHT

  Print

  Een uitzonderlijk originele, onaangetaste BMW 2.8 “Langer Radstand” van eerste eigenaar, een in Frankrijk gelegerde US Army Air Force piloot, met een gegarandeerde kilometerstand van slechts 63.876. Geweldige, compleet gedocumenteerde historie, alle boekjes, aankoopfactuur, onderhoudsfacturen vanaf nieuw. Uitzonderlijke staat van carrosserie, grotendeels fabriekslak, smetteloos altijd door lakens beschermd velours interieur. Een factuur uit 1976 toont dat het lakwerk van het dak, de kofferklep en beide achter schermen vernieuwd werden. De blanke lak van deze delen vertoond craquelé de reden waarom wij samen met de parkeerbeschadiging aan de wielrand rechts achter deze delen van een nieuwe laklaag hebben laten voorzien. Resterend van het lakwerk, met minimale gebruikssporen en de accuzuur vlek op het linker voorscherm zijn origineel behouden.

  Absoluut roest- en schadevrij, bodem, wielkasten en alle andere bij deze serie bekende zwakke en gevoelige plaatsen verkeren bij dit exemplaar in uitzonderlijk, uitmuntende staat. De af nieuw aangebrachte tectyl is in vele hoeken en kanten zichtbaar, de plastic bekleding in de kofferruimte, de afdekking van benzine tank en reservewiel is volledig intact.

  Dubbele set sleutels, compleet gereedschap en nagenoeg ongebruikt reservewiel. Voorzien van opties als metallic lak (het prachtige Fjordblau), elektrische ramen voor en achter, velours interieur, elektrisch verstelbare linker buitenspiegel, stuurbekrachtiging, getint glas rondom en Blaupunkt radio met mechanische antenne.

  Auto Ruyl Elsloo - Stationstraat 85 - 6181 AE Elsloo - Tel. 046/4371766 - Fax 046/4375899 - E-mail info@autoruyl.nl

  A SiteOrigin Theme