• Datsun 240Z - januari 1972

  Merk

  Datsun

  Type

  240Z

  Motor

  6cil. 2393cc, 110kw/150pk benzine, handgeschakeld 4 versnellingen

  Tellerstand

  62.635 km

  Bouwjaar

  januari 1972

  Kleur

  exterieur 918 Orange, interieur kunstleder zwart

  Prijs

  VERKOCHT

  Print Printversie

  Accessoires en opmerkingen

  Een 240Z in eenmalige topconditie en schitterende kleurstelling. Op basis van een absoluut roest- en schadevrije, eerste lak, carrosserie volledig nieuw opgebouwd. Lakwerk enkel aan de buitenkant vernieuwd, A- en B-stijlen, volledig motor- en kofferruimte, binnenkanten deuren, dorpels, motorkap en kofferklep in de fabriekslak. Bodem, wielkasten en chassis in uitmuntende staat, nog altijd van de originele coating voorzien, alle puntlassen aanwezig. Technisch, zonder kosten in het oog te houden, nieuw opgebouwd, ophanging, koel-, rem-, en brandstofsysteem volledig gereviseerd. Motor, versnellingsbak, aandrijfas en ophanging compleet gedemonteerd, alle delen van het onderstel laten poeder coaten, van nieuwe bussen en rubbers, schokdempers, keringen en pakkingen voorzien.

  In Californië nieuw geleverd, nu uitgerust met Europese, volledig gereviseerde, carburateurs, kilometerteller, ampère meter en temperatuur meter in graden. Prachtig origineel interieur, deurpanelen zonder achteraf gemonteerd speakers, smetteloze tapijten en koffer- en hemelbekleding. Alle raamrubbers vervangen, de originele bumpers van de typische USA-bumpersteunen bevrijd en nieuw laten verchromen.

  Een Z in de hoger prijsklasse voor diegene die de geleverde prestaties op hun waarde en kwaliteit weten in te schatten en te waarderen.

  Onze classics zijn steeds te bezichtigen in onze showroom na afspraak. Klik hier voor onze contactgegevens.

  Auto Ruyl Elsloo - Stationstraat 85 - 6181 AE Elsloo - Tel. 046/4371766 - Fax 046/4375899 - E-mail info@autoruyl.nl

  A SiteOrigin Theme