• International Scout II 4X4 Deluxe - juni 1978

  Merk

  International

  Type

  Scout II 4X4 Deluxe

  Motor

  8cil. 5653cc, 121kw/165pk benzine, transmissie automatisch

  Tellerstand

  71.526 mile

  Bouwjaar

  juni 1978

  Kleur

  exterieur Rally Gold, woodgrain side panels, interieur Wedgewood Green Vinyl/Nylon

  Prijs

  VERKOCHT

  Print Printversie

  Accessoires en opmerkingen

  All original, survivor, untouched, preserved termen die deze volledig eerste lak International Harvester Scout kort maar treffend beschrijven. Schitterend exemplaar, door een Duitse verzamelaar in 2006 van de dochter van de eerste eigenaar, Bill Hayes uit Bountiful Utah aangekocht. Prachtig gedocumenteerd inclusief een door de dochter geschreven brief waarin ze aangeeft dat de Scout haar vaders pride and joy was en minstens zo goed verzorgd werd als een van zijn kinderen. Elke 3.000 Mls door Bill zelf onderhouden, nooit off-road gebruikt.

  Schitterden kleurstelling, Rally Gold met woodgrain side panels, Deluxe uitvoering met het prachtige groene vinyl-nylon interieur. Optioneel met de juiste extra’s als airconditioning, automatische transmissie, in 7-posities verstelbare stuurkolom, schuiframen in de hard-top en bagagerek uitgerust.

  Een tweede exemplaar vinden in deze volledig absoluut originele conditie, zonder uitzondering in de fabriekslak met een smetteloos interieur en roestvrij chassis: A needle in a haystack.

  Onze classics zijn steeds te bezichtigen in onze showroom na afspraak. Klik hier voor onze contactgegevens.

  Auto Ruyl Elsloo - Stationstraat 85 - 6181 AE Elsloo - Tel. 046/4371766 - Fax 046/4375899 - E-mail info@autoruyl.nl

  A SiteOrigin Theme