• Mercedes 450SL R107 - december 1979

  Merk

  Mercedes

  Type

  450SL R107

  Motor

  8cil. 4520cc, 134kw/182pk benzine, transmissie automatisch

  Tellerstand

  71.926 km

  Bouwjaar

  december 1979

  Kleur

  exterieur 735 Astralsilber Metallic, interieur Kunstleder, MB-Tex, Zwart

  Prijs

  VERKOCHT

  Print Printversie

  Accessoires en opmerkingen

  Schitterende 450SL Roadster met een volledig gedocumenteerde historie en kilometerstand, nieuw door European Motors Ltd. Oakland Californië geleverd. Exellente conditie van de gehele carrosserie inclusief alle aanbouwdelen, smetteloos MB-Tex interieur, dasboard en hout applicaties zonder beschadigingen, recent vernieuwde soft top.  Fabrieksmerktekens op het onderstel nog duidelijk aanwezig. Onderhoudsboek, garantiecertificaat, tal van onderhoudsfacturen, datakaart en dataplaat aanwezig.

  In 2018 van de derde eigenaar, nagenoeg volledig in de fabriekslak aangekocht. Vanwege enkele kleinere beschadigingen, een typische US-stripping en chroom wielrandlijsten hebben wij destijds besloten om het lakwerk te vernieuwen.  Een uitgebreide fotoreportage van de werkzaamheden is op aanvraag beschikbaar. Technisch de laatste jaren, na een langere periode van stilstaand, omvangrijk onderhouden, recent werden de 4 schokdempers en waterpomp nog vervangen.

  Uitgerust met volgende fabrieksopties: Hardtop, Airconditioning, Becker Mexico Radio/Cassette, Electrische antenne, Cruise Control, middenarmsteun. Absoluut schade- en roestvrij exemplaar, met aantoonbare lage kilometerstand in klassieke Mercedes-Benz kleurstelling.

  Onze classics zijn steeds te bezichtigen in onze showroom na afspraak. Klik hier voor onze contactgegevens.

  Auto Ruyl Elsloo - Stationstraat 85 - 6181 AE Elsloo - Tel. 046/4371766 - Fax 046/4375899 - E-mail info@autoruyl.nl

  A SiteOrigin Theme