• Rover 2000 SC P6 - december 1969

  Merk

  Rover

  Type

  2000 SC P6

  Motor

  4cil. 1978cc, 66kw/90pk benzine, handgeschakeld 4 versnellingen

  Tellerstand

  149.873 km

  Bouwjaar

  december 1969

  Kleur

  exterieur White, interieur Rood leder

  Prijs

  VERKOCHT

  Print Printversie

  Accessoires en opmerkingen

  Stijlvolle Britse klassieker, understatement puur zeker in deze eenvoudige anderzijds elegante Series I uitvoering. Nieuw geleverd in Zweden door BMC-Dealer AB Ingvar Bergengren te Enköping aan Mevr. Ingered Lavallén, in het bezit van de tweede eigenaar sinds 1990. Prachtig bewaard gebleven exemplaar met een schitterend compleet gedocumenteerde historie. Originele documenten als de koopovereenkomst, de factuur maar ook de boekjes en garantiecertificaten, haast ontelbare keuringsbewijzen en onderhoudsfacturen evenals de, uit 1990 ondertekende kwitantie inzake de koopsom die de 2e. eigenaar destijds voor de Single Carburateur betaalde aanwezig.

  Een, door de typisch voor de Zweedse markt dik aangebrachte coating op chassis en bodem roestvrij exemplaar. Professioneel van de eerdergenoemde coating laten ontdoen en transparant laten verzegelen, onze fotogalerij geeft een duidelijk beeld weer van de haast extreme conditie.

  Prachtig echt lederen kleurrijk interieur, prachtige hemelbekleding, onbeschadigd dasboard, verbleekte vloerbekleding. Vanwege in het verleden uitgevoerd lakwerk aan de beide voor- en achter schermen de keuze gemaakt omwille van kleurverschil beide zijkanten in de correcte kleur nieuw te spuiten.

  Onze classics zijn steeds te bezichtigen in onze showroom na afspraak. Klik hier voor onze contactgegevens.

  Auto Ruyl Elsloo - Stationstraat 85 - 6181 AE Elsloo - Tel. 046/4371766 - Fax 046/4375899 - E-mail info@autoruyl.nl

  A SiteOrigin Theme