• Toyota Hilux 2.4 4X4 - november 1982

  Merk

  Toyota

  Type

  Hilux 2.4 4X4

  Motor

  4cil. 2366cc, 72kw/98pk benzine, handgeschakeld 5 versnellingen

  Tellerstand

  99.768 mile

  Bouwjaar

  november 1982

  Kleur

  exterieur 557 Creme, interieur Stof Beige

  Prijs

  VERKOCHT

  Print Printversie

  Accessoires en opmerkingen

  Schitterende originele Toyota Hilux 4X4 van de tweede generatie in wonderbaarlijke conditie. Tot 2014 in het bezit van de eerste Californische eigenaar, recent aangekocht van de 2. Eigenaar. Smetteloze carrosserie met minimale gebruikssporen en volledig, zonder uitzondering in de eerste lak. Zelfs de witte stalen velgen werden noot nieuw gelakt. Ook het interieur verkeert in uitzonderlijke staat, rubberen vloermatten met enkel bij de pedalen een paar kleine imperfecties, dasboard met slechts een minimale beschadiging aan het rechter ventilatierooster, stoffen voorbank, deurpanelen en hemel smetteloos.

  Uitgerust met de onverwoestbare 2.4 Liter 22R benzinemotor gekoppeld aan een handmatige 5 versnellingsbak die recentelijk gereviseerd werd. Roestvrije, doch gebruikte laadbak en laadklep, enkel met lakbeschadigingen maar zonder deuken.

  Optioneel met, overigens perfect functionerende, airconditioning en originele AM/FM-radio uitgerust, onlangs door een Toyota-specialist van stuurbekrachtiging voorzien waarbij van originele Toyota onderdelen gebruikt gemaakt werd…

  Zelden gezien, een pick-up “Truck” met een vergelijkbare of zelfs lagere Kilometerstand in zo een maniakale onderhouden staat.

  Onze classics zijn steeds te bezichtigen in onze showroom na afspraak. Klik hier voor onze contactgegevens.

  Auto Ruyl Elsloo - Stationstraat 85 - 6181 AE Elsloo - Tel. 046/4371766 - Fax 046/4375899 - E-mail info@autoruyl.nl

  A SiteOrigin Theme