• Volkswagen Scirocco 1.1 - maart 1975

  Merk

  Volkswagen

  Type

  Scirocco 1.1

  Motor

  4cil. 1093cc, 36.5kw/50pk benzine, handgeschakeld 4 versnellingen

  Tellerstand

  22.246 km

  Bouwjaar

  maart 1975

  Kleur

  exterieur L20C Nepalorange, interieur stof zwart

  Prijs

  VERKOCHT

  Print Printversie

  Accessoires en opmerkingen

  Een in alle opzichten nagenoeg nieuwe Volkswagen Scirocco met een originele kilometerstand van slechts 22.246.  Ongeziene conditie van de gehele onderkant (uitvoerig in onze fotoreportage weergeven), niet gereinigd, nooit in de regen gebruikt, altijd garage gestald. Aan Mr. Calon uit het Franse Colomiers nieuw geleverd, destijds werkzaam als “Radio Aviation” bij Aero Special in Toulouse. De Mobilette werd voor woon – werkverkeer gebruikt, de Scirocco hoofdzakelijk voor de circa 250 Kilometer lange rit tussen zijn woonplaats en zijn vakantiewoning in Argelès-sur-Mer. Na op een gegeven moment verhuisd te zijn richting Chartres verbleef de Coupe vele jaren ongebruikt in de garage van zijn vakantiewoning.

  Eerste lak op het rechter voorscherm na, welke in de beginjaren vanwege een parkeerbeschadiging gespoten doch niet vervangen werd, schadevrij. Lakwerk geheel zonder gebuikspooren of beschadigingen. Interieur met de minimalistische rubberen vloerbekleding zonder slijtage sporen. Reservesleutels, instructieboek, onderhoudsboek, dealerkaart en de originele carte Gris met vermelding van Neuf behoren tot de aanwezige documenten.

   

  Vroeg Chroom model van eerste eigenaar, onvervangbaar, onvergelijkbaar exemplaar voor de liefhebber en/of verzamelaar welke de zeldzame originaliteit weet te waarderen.

  Onze classics zijn steeds te bezichtigen in onze showroom na afspraak. Klik hier voor onze contactgegevens.

  Auto Ruyl Elsloo - Stationstraat 85 - 6181 AE Elsloo - Tel. 046/4371766 - Fax 046/4375899 - E-mail info@autoruyl.nl

  A SiteOrigin Theme