• Alfa Romeo Sud Sprint Veloce 1.3 - maart 1981

  Merk

  Alfa Romeo

  Type

  Sud Sprint Veloce 1.3

  Motor

  4cil. 135cc, 63kw/86pk benzine, handgeschakeld 5 versnellingen

  Tellerstand

  61.255 km

  Bouwjaar

  maart 1981

  Kleur

  exterieur AR847 Marrone Testa Di Moro, interieur stof Camel

  Prijs

  VERKOCHT

  Print Printversie

  Accessoires en opmerkingen

  Een roestvrije Alfa Romeo Sud, ook nog wel een Sprint Veloce, wordt doorgaans voor onmogelijk gehouden. In 2019 hebben we deze speld in de hooiberg toch weer kunnen ontdekken, verkocht aan een Duitse verzamelaar en nu terug in onze collectie.

  Tot 2019 in het bezit van de eerste eigenaar, nu van de 2e. eigenaar afkomstige Sprint 1.3 Veloce. Schitterende kleurstelling, Marrone Testa Di Moro met een Camelkleurig stoffen interieur welk zich in een fantastische conditie bevindt. Uitmuntend ook het onbeschadigd dashboard en de gave deurpanelen zonder achteraf gemonteerde speakers. Deels origineel lakwerk, enkele delen in het verleden vanwege kleiner lakbeschadigingen nieuw gespoten, zeer lage lakdiktewaardes. Chassis en bodem conditioneel in onvergelijkbare conditie, de uitvoerige fotoreportage van de onderkant en wielkasten spreken boekdelen.

  Nieuw geleverd in het onder Rome gelegen Latina door concessionario Universalcar S.R.L aan Seniore La Porta uit Sermoneta en tot 2019 in het bezit van de eerste eigenaar. De map met de originele boekjes inclusief het deels afgestempeld onderhoudsboek, originele folder en de Italiaanse Libretto zijn aanwezig.

  Onze classics zijn steeds te bezichtigen in onze showroom na afspraak. Klik hier voor onze contactgegevens.

  Auto Ruyl Elsloo - Stationstraat 85 - 6181 AE Elsloo - Tel. 046/4371766 - Fax 046/4375899 - E-mail info@autoruyl.nl

  A SiteOrigin Theme