• Cadillac Coupe de Ville - maart 1970

  Merk

  Cadillac

  Type

  Coupe de Ville

  Motor

  8cil. 7729cc, 178kw/242pk benzine, transmissie automatisch

  Tellerstand

  55.441 mile

  Bouwjaar

  maart 1970

  Kleur

  exterieur 59 Bayberry Metallic, interieur Medium Gold Dynasty Cloth

  Prijs

  € 45.500,00

  Print Printversie

  Accessoires en opmerkingen

  Een Cadillac? Waarschijnlijk door velen in ons aanbod niet verwacht, mede vanwege de sensationele, originele conditie zeker een prachtige aanvulling aan onze collectie.

  Deze Coupe de Ville werd op 17-Maart-1970 nieuw geleverd in Californië door Rocket Auto Sales te Grass Valley aan de in dezelfde woonplaats woonachtige Martin Durkin. Zichtbaar door Mr. Durkin met liefde en respect behandeld, regelmatig onderhouden waarvan de handgeschreven noties getuigen. Volledige map met alle bij de auto behorende boekjes, de op diverse papieren handgeschreven onderhoudsnotities, het garantie certificaat en de “Protect-O-Plate” zijn aanwezig.

  Zonder uitzondering in de fabriekslak, nagenoeg smetteloos interieur met onbeschadigd dasboard en houtapplicaties, perfecte chroomdelen met onbeschadigde bumpers. Zeker ook noemenswaardig het onbeschadigde stuur met houtinleg. Het volledig originele, zeer dunne lakwerk vertoond nauwelijks gebruikssporen, enkel minimale vervagingen en “blistering” zijn op te merken maar vestoren zeker het originaliteitsbeeld niet, integendeel.

  Motorruimte nog van alle stickers en typeplaatjes voorzien, binnen schermen nog perfect in het originele hoogglans zwart en evenals alle bouten, schroeven, klemmen en alle technische componenten vrij van oxidatie. In de kofferruimte binden zich de originele rubberen vloermat, krik en het ongebruikte reservewiel, binnenkant kofferklep nog van de “jacking instructions” sticker voorzien. Een kleine 10-tal jaar geleden door een gerenommeerde, Duitse US-car specialist geïmporteerd. Technisch perfect functionerend, juiste nog door de Duitse TÜV gekeurd.

  Fantastische kleurstelling, uitmuntende conditie, gedocumenteerde historie, low mileage. Uniek en onvervangbaar.

  Onze classics zijn steeds te bezichtigen in onze showroom na afspraak. Klik hier voor onze contactgegevens.

  Auto Ruyl Elsloo - Stationstraat 85 - 6181 AE Elsloo - Tel. 046/4371766 - Fax 046/4375899 - E-mail info@autoruyl.nl

  A SiteOrigin Theme