• Ford Granada 2.8 Injection - januari 1982

  Merk

  Ford

  Type

  Granada 2.8 Injection

  Motor

  6cil. 2792cc, 110kw/150pk benzine, handgeschakeld 4 versnellingen

  Tellerstand

  40.738 km

  Bouwjaar

  januari 1982

  Kleur

  exterieur J2 Mid. Blue, interieur G1 velours blauw

  Prijs

  VERKOCHT

  Print Printversie

  Accessoires en opmerkingen

  Een Ford Granada 2.8 Injection in sensationele kleurencombinatie en uitzonderlijk gave, niet gerestaureerde conditie. Ford’s antwoord op onder andere de sportieve BMW 528i en de elegante Mercedes 280E W123. Nieuw geleverde in het Spaanse Castellon door Ford dealer Luis Prades. Helaas qua historie slecht om niet zeggen nauwelijks gedocumenteerd, sinds Juni 2021 in Nederland ingeschreven.

  Met uitzondering van het rechter voorportier in de fabriekslak welk buiten enkele met een lakstift bijgewerkte beschadigingen nauwelijks gebruikssporen vertoont. Het interieur is op zijn zachts gezegd smetteloos te noemen, het velours vertoont noch gebruikssporen noch brandgaten of andere beschadigen. Gelukkig zijn ook de deurpanelen van de gebruikelijke achteraf gemonteerde luidspeakers gespaard gebleven. Bodem en chassis hebben we eenvoudig gereinigd, ook hier weerspiegeld de kilometerstand van slechts 40.738 zich duidelijk. De kofferruimte met ongebruikt reservewiel zou men als ongebruikt kunnen bestempelen. Technisch in Nederland volledig klaar gemaakt en perfect functionerend.

  Af fabriek als volgt uitgerust:

  Airconditioning
  Stuurbekrachtiging
  Centrale portiervergrendeling
  Electrische ramen voor
  Blaupunkt-Ford radio
  Verstralers en mistlampen voor
  Getint glas rondom

  Een onvergelijkbaar, onvervangbaar exemplaar. Prijstechnisch, voor een Granada in het algemeen duidelijk een van de duurste op de huidige markt. Aangetekend moet wel zeker worden dat A: eerdergenoemde modellen van de concurrerende merken, mits in deze conditie al beschikbaar, fors duurder zijn, B: er geen vergelijkbare Granada door ons op het net gevonden is.

  Onze classics zijn steeds te bezichtigen in onze showroom na afspraak. Klik hier voor onze contactgegevens.

  Auto Ruyl Elsloo - Stationstraat 85 - 6181 AE Elsloo - Tel. 046/4371766 - Fax 046/4375899 - E-mail info@autoruyl.nl

  A SiteOrigin Theme