• Opel GT/J 1.9S - oktober 1973

  Merk

  Opel

  Type

  GT/J 1.9S

  Motor

  4cil. 1897cc, 66kw/90pk benzine, handgeschakeld 4 versnellingen

  Tellerstand

  39.659 km

  Bouwjaar

  oktober 1973

  Kleur

  exterieur 411 Ocker, interieur 451 Kunstleder zwart

  Prijs

  € 49.500,00

  Print Printversie

  Accessoires en opmerkingen

  Eenmalige Opel GT-Junior 1900S nieuw geleverd in Nederland door Opel Dealer P.A. van der Kooij te Vlaardingen met het kentekennummer 62-AJ-73. Volledig in de fabriekslak, perfect en onaangetaste carrosserie, smetteloos interieur. Enkele jaren gelden door ons aan een Opel verzamelaar verkocht, vanwege zijn focus op enkel en alleen nog Opel Kadett B-modellen terug in onze verkoopcollectie.

  Het onderstel en chassis bevinden zich, zoals onze wederom uitvoerige fotoreportage toont, in een haast niet te evenaren, originele staat. Een eventuele zoektocht naar een vergelijkbar exemplaar zal vermoedelijk geen resultaat opleveren. Zeker gezien het feit dat de GT/J enkel voor de Europese markt geproduceerd werd en er dus geen roestvrije US-exemplaren zijn. De tand des tijds niet alleen door de zorgzame omgang van de eerste eigenaar maar ook door de vanaf nieuw aangebrachte antiroest behandeling, perfect doorstaan. Om transparantie te beiden hebben we de onderkant van de GT, voor verkoop aan de laatste eigenaar, professioneel laten reinigen en met een blanke coating laten conserveren.

  De sticker van het “Zweeds” ML-station van A. v.d Horst uit Vlaardingen prijkt nog trots op het achterraam, de reclame sticker van de Opel Dealer van der Kooij siert het achter paneel. Onderhoudsboekje met ingevuld garantiebewijs en enkele stempels in de beginjaren aanwezig.

  Onze classics zijn steeds te bezichtigen in onze showroom na afspraak. Klik hier voor onze contactgegevens.

  Auto Ruyl Elsloo - Stationstraat 85 - 6181 AE Elsloo - Tel. 046/4371766 - Fax 046/4375899 - E-mail info@autoruyl.nl

  A SiteOrigin Theme