• Peugeot 504 2.0 Pininfarina Coupé - Juli 1972

  Marke

  Peugeot

  Typ

  504 2.0 Pininfarina Coupé

  Motor

  4zyl 1971cc, 79kw/107PS Benzin 4-Gang-Handschaltgetriebe

  Tachostand

  64.839 km

  Baujahr

  Juli 1972

  Farbe

  Exterieur 1162 Gris Claire Métallisé, Interieur 2308 velours Beige

  Preis

  Auf Anfrage

  Print Druckversion

  Zubehör und Beschreibung

  Seniora Giuseppina Lazzarone uit het Italiaanse Torino besliste in 1972 om een elegante Franse doch door de Italiaanse meesterontwerper Sergio Pinin Farina Peugeot 504 Coupé te kopen. Gekozen werd voor een chique kleuren combinatie Gris Claire Métallisé met een beige velours interieur.  Op 18 Juli 1972 bedankt zich Peugeot Automobili Italia spa schriftelijk nogmaals voor haar keuze en informeerde haar over de garantievoorwaarden. Geleverd werd de Peugeot door Concessionaria Seleauto gevestigd aan de Strada Prov. Rivarolo te Favria. Hun reclamesticker prijkt nog altijd op de achterruit.

  Eind vorig jaar kochten wij deze kerngezonde Coupe van de 2e. Italiaanse eigenaresse. De carrosserie droeg rondom rond gebruikssporen, de rechter zijkant was in een ver geleden eens gespoten en antennes midden op de kofferklep en op de hoek van het linker achter scherm stoorde het elegante beeld. Reden genoeg om het lakwerk, enkel aan de buienkant te vernieuwen. Werkzaamheden in onze eigen werkplaats met grootste zorg en oog voor detail uitgevoerd. De Coupe straalt nu weer als voorheen met strakke lijnen en perfecte passingen. Het volledig originele interieur in opmerkelijke perfect bewaard gebleven conditie mag gezien worden en vertoont nauwelijks gebruikssporen. Technisch juist uitgebreid onderhouden, nieuwe klassieke Michelin banden gemonteerd.

  Schitterende, vroege coupe die zeker niet gerestaureerd maar op het lakwerk na absoluut als origineel bestempeld mag worden.

  Wir würde uns freuen, Sie in unseren Ausstellungsraum nach Terminabsprache, begrüßen zu dürfen. Klicken Sie hier für unsere Kontaktinformationen.

  Auto Ruyl Elsloo - Stationstraat 85 - 6181 AE Elsloo - Tel. 046/4371766 - Fax 046/4375899 - E-mail info@autoruyl.nl

  A SiteOrigin Theme