• Saab 900 EP Turbo 16V Cabriolet - Juni 1992

  Marke

  Saab

  Typ

  900 EP Turbo 16V Cabriolet

  Motor

  4zyl 1985cc, 104kw/140PS Benzin 5-Gang-Handschaltgetriebe

  Tachostand

  51.191 km

  Baujahr

  Juni 1992

  Farbe

  Exterieur Groen metallic, Interieur Leder

  Preis

  VERKAUFT

  Print Druckversion

  Zubehör und Beschreibung

  Schitterende en perfect onderhouden Saab 900 Cabriolet in een smaakvolle en zeldzame kleurencombinatie. Afkomstig van de eerste Italiaanse eigenaar Seniore Roberto Catinari, nieuw geleverd door Autosab s.r.l. te Firenze. Onlangs via de zoon van de leverende dealer tevens neef van de eerste eigenaar aangekocht. Een werkelijk smetteloos exemplaar, steeds weer dealer onderhouden en zonder uitzondering in de fabriekslak. Het gehele interieur vertoont nagenoeg geen gebruikssporen, het elektrische cabriolet dak is origineel en zonder beschadigingen.

  Vanaf nieuw getectyleerd, alle aanbouwdelen onder de motorkap, in de deursponningen en onderstel getuigen dat de Saab enkel in beste weersomstandigheden gebruikt werd. De map met alle bij de auto behorende boekjes, het garantiebewijs, ASI-certificaat en diverse onderhoudsfacturen zijn aanwezig. Optioneel uitgerust met airconditioning, metallic lak en elektrisch cabrioletkap.

  Onvervangbaar exemplaar met een transparante en aantoonbare historie in best bewaard gebleven conditie.

  Wir würde uns freuen, Sie in unseren Ausstellungsraum nach Terminabsprache, begrüßen zu dürfen. Klicken Sie hier für unsere Kontaktinformationen.

  Auto Ruyl Elsloo - Stationstraat 85 - 6181 AE Elsloo - Tel. 046/4371766 - Fax 046/4375899 - E-mail info@autoruyl.nl

  A SiteOrigin Theme